Coverband bedrijfsfeest

Op een bedrijfsfeest is de leeftijd meestal zeer gevarieerd. Met Beatsclassics haal je de ultieme muzikale mix naar je bedrijfsfeest: een collectief van een dj/vj, zangeres en livemuzikanten. Beatsclassics is de eigentijdse versie van de coverband.

De beste hits from the 90’s till now worden door jong en oud gewaardeerd. Beatsclassics is eigentijds omdat het de sound van een dj heeft, maar tegelijkertijd toegankelijk omdat er hits voor alle leeftijden voorbijkomen.

Bedrijfsfeest met diner

Indien er ook een diner voorafgaat aan het feest is Beatsclassics een betere oplossing dan een standaard coverband. Beatsclassics heeft de mogelijkheid om lounge music ten gehore te brengen. Dit biedt een enorme meerwaarde boven een achtergrondmuziekje, omdat er op bescheiden wijze toch veel op het podium gebeurt.

Extra dj voor bedrijfsfeest

Het kan leuk zijn om een extra dj in te huren voor een bedrijfsfeest, waardoor de pauzes tussen de sets van Beatsclassics ook worden gevuld. Zo loopt een en ander vlekkeloos in elkaar over en krijg je een avond die qua sfeer eenduidig is en je bedrijfsfeest een innovatief, creatief en herkenbaar karakter geeft.

Ga naar Contact en informeer welke combinatie voor jouw feest het beste kan werken.